Veikals

img
img
img
img
img
img

Apraksts:

Materiāls: SBRNeoprene

Izmērs:57*31cm

Krāsa: Melna

-- Produkta tālruņa kabatas ir uzšūts cieši, lai darbojas veste bez cilājas uz augšu un uz leju.Ar piemaksu Velcro gadījumā, jūs varat viegli piekļūt jūsu tālruņa īsziņu vai zvanu.Mobilā telefona turētājs, soma ir 18*10 cm, piemērots visu veidu mobilo telefonu.

-- Produkts der lielākajai daļai busts starp 30" - 60".Smart materiāliem veidot atsevišķas ķermeņa, nodrošinot komfortablu un atbalsta fit.

-- Tā ir pietiekoši daudz vietas, lai veiktu viedtālruņu, bankas kartes, enerģijas bāri, inhalatorus, piparu, taustiņi, un vairāk.

-- Darbojas atstarojoša veste ar priekšā un aizmugurē atstarojoša materiāla palīdz baudīt skriešanas vai pastaigas naktī, kamēr jūs varat saglabāt savu nakts ceļo droši.

-- Ir ideāls braukšanai, skriešanas, suņu pastaigas, apmācība, pārgājieni un citas treniņiem.

PIEZĪME

1. Kā mēs visi zinām ,dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi,krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru ,jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu,bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

3.Mēs varētu pieņemt, Sajauc priekšmetus,Krāsas Un Izmēri Pasūtījuma.Vairāk daudzumos, jo lielāka atlaide.

Pakete ietver:

1 gab.* Atstarojošs darbojas veste

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Sezona: Pavasarī
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Tagi: mobilais ūdens krūze, gaismu atstarojošs apģērbs, darbojas veste tālruņa turētājs, īpašnieks

  • Anonymous

    2022-09-19

    Piegāde ir labs. Ar labu nakti pārdomas funkciju, labas veikt mobilo telefonu, un vienkārši enerģijas pārtiku.